söndag 22 januari 2012

Desssa Mammor.

Hej har fått reda på att några damer i sådär mamma åldern läser min blogg därför tänkte jag skriva en viktig sak till er med tonårs barn. 

Ni vill ju att era barn ska kunna prata med er kunna lita på er kunna gå till er när ni har besvär, eller hur? 
Då ska ni reagera på detta sätt att låta era barn göra mer saker låta dem lära av misstag och NEJ ge dem för fan inte utegångsförbud eller straff?!?! Det funkar inte så. Dom ska kunna ringa er ifall något går snett. Ifall det är någon läskig kille som värka följer efter dem då ringer dem inte för ni reagerar såhär

"Okej då får du aldrig mer vara i nordstan vid 10" 

Ni ska reagera något sånt här:

"Gå ut till något ställe med mer människor eller gå till bussen ta det bara lugnt och va inte för fördomsrik ring om det är något och om något farligt händer skriv bara några siffror eller ngt i ett sms och jag kommer direkt hjärtat"


Min mor låter mig göra saker. Och jag vet att om något går fel kommer hon hjälpa mig inte mörda mig. 
Så när något händer vet jag att hon finns där och jag kan ringa henne och hon dyker upp eller gör allt för att hjälpa mig! Jag är jätte tacksam att jag får göra massa saker och att min mor litar på mig. Även att jag gör misstag, Bara så trött på mina väninnors föräldrar som inte ens låter dem vara på LISEBERG till stängnings tid. Jag har fått spenderat kvällar med random folk i stan många ggr för mina väninnor måste åka hem vid 4 och sitta i deras rum och stirra in i väggen. 

Som ett tex. 

När jag hade fäst i går gav jag min mors nummer till dom flesta för att se till så dom ringer dit om något går snett. Och när en kille däcka i diket ringde vi direkt hans föräldrar så dom hämta han. Andra tex mina närmaste tjejkompisar vågar inte ens gå och hämta papper i en affär när någon är medvetslös och bara spyr för det enda dom tänker på är vilka konsekvenser det kommer få från deras föräldrar. Det är bara fel. Eller att man vågar inte dra hem sin kompis som mår dåligt under natten utan planerar att rymma med den för att man inte vågar fråga ens föräldrar om den får sova över?! 

Asså snälla mammor lita på era barn förfan. Om man ska har tex fäst, kan ni ju säga
"Du får inte dricka och om det händer minsta lilla ring mig och alla ska vara ute efter 12 jag kollar till er vid halv 11"

Gö så era barn kan lita på er så dom inte är rädda för er. 
För det är precis det dom är OCH DET ÄR SÅ JÄVLA TRAGISKT. 
2 kommentarer:

  1. Hahaha, fyfan vad jag älskar dig, lär lätt visa min mamma detta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahahah! tack uppskattar att du gillar det! :DD

      Radera

Tack för kommentaren!