söndag 11 september 2011

Hårvideo!


Seedäääääääääär! Kommentera vad ni tycker och ifall ni kanske vill se när jag lockar håret? isåfall fixar jag det! ;)

8 kommentarer:

  1. Suuuuperfint hår! Jag älskar det asså! :) Vart har du köpt den tången?
    Kram <3

    SvaraRadera
  2. jenny: aw, tack! :D

    Ulrika: aw, tack vad snällt! :') Plattången är köpt på Åhlens för 699:- märke: ceramic
    och krustången från elon + att när man köper den ingår lock och ngn annan random tång också kommer ej ihåg pris var så liten men märket heter: Remington "BIGSHOT" ♥

    SvaraRadera
  3. Ditt hår blev jätte bra! :D
    Alltså jag har sett dig på stan någon gång tror jag, nordstan? eller jag tror jag har sett dig flera gånger där.. du brukar hänga där va haha?
    >.< jag ska säga hej nästa gång jag ser dig!
    Det jag ville säga va bara det att du är jätte fin, men alltså du ser ju betydligt mycket bättre ut på bilder.. och det finns en sak jag stör mig lite på! Och det är att du tror att du är snyggare än vad du är >_< det är verkligen jätte störigt, man kan se det på dina bilder hur du liksom tror att du är snyggare än vad du egentligen är >.< annars gillar jag din blogg osv :)

    SvaraRadera
  4. oj vilken udda kommentar! haha.. saken är den att jag hänger dock inte nordstan så ofta längre men troligen har du sett mig där!:) men ärligt talat är jag inte så otroligt stolt över mina bilder ibland är det mina kompisar som får tjata tills jag lägger ut en bild!
    och har fått kommentarer att jag ser bättre ut i verkligheten så det är från person till person och hur mycket man fixat sig så klart!
    så det tycker jag inte att du ska störa dig på.

    SvaraRadera
  5. Nej men jag sa inte heller att du va så "otroligt stolt" över dina BILDER, jag sa att du tror att du är snyggare än vad du egentligen är..för du måste ju erkänna att du tycker att du är väldigt snygg? jag kan förstå det absolut, eller du är ju en i mängden. Men alltså det jag försöker säga är att du förstör den snyggheten du har med ditt självförtroende. Det är inte dåligt att ha självförtroende men det är heller inte bra att har för mycket.. ska sluta kommentera hare gött!

    SvaraRadera
  6. då kan jag berätta att jag varken tycker jag är snygg elr ful mycket jag skulle ändra om jag kunde. Och du vet inget om hur mitt självförtroende är så låsas inte att du känner mig.

    SvaraRadera
  7. Men omg vilken idiot, hur kan man förstöra "snyggheten" med självförtroende? Det är ju änna där "snyggheten" sitter. Sjukaste avundsjuka kommentaren!! Kom ihåg, if someone's trying to bring you down, it only means that you are above them. Lika fin som vanligt Jullan <3

    Fattar inte googlekommentarsgrejsimojshelvetet så hälsningar Michellis

    SvaraRadera

Tack för kommentaren!